2021年8月24日火曜日

Dali Romain Safi


Problēmu apkopošanas žurnāls

Mērķis ir uzdot 15 jautājumus 15 minūšu laikā, bet pirmās 3 reizes no 10 reizēm ir 30 minūtes vai vairāk, bet pārējās - ne ātrāk kā no 20 minūtēm līdz 11 minūtēm.

Lai gan metodē ir zināmas zināšanas un atjautība, šķiet, ka žurnāli, iespējams, tiek veidoti ar lielām grūtībām pirmajās trīs reizēs, un grāmatas un norēķini tiek veikti ar nelielām grūtībām. Es domāju, ka tas notiks laika sadalījuma rezultātā. Pašlaik es mācos par grāmatām, bet vēl neesmu uzzinājis par norēķiniem, tāpēc neesmu tai pieskāries, tāpēc patiesība nav zināma.

Otro reizi veicu 1-3, bet tagad to varu izdarīt apmēram 20 minūtēs. Vai šādā stāvoklī ir iespējams veikt 4 līdz 5 reizes ātrāk? Lai cik viegli tas būtu, laikam var būt ierobežojums, bet tas ir smalks, bet turpināsim.

 Es izdarīju 4, bet tas aizņēma 13 minūtes, un pirmā reize bija 20 minūtes. Galu galā ir daudz problēmu, kurās 1 līdz 3 ir ārkārtīgi grūti. Šķiet, ka problēma, iespējams, ir mazāk nekā 15 minūtes pēc piektās. Tas aizņem mazāk nekā 15 minūtes, tāpēc tas aizņem mazāk nekā 20 minūtes, ieskaitot punktu gūšanu. Ceru, ka rīt varēšu paveikt visus 5-10. Tam vajadzētu būt mazākam par 2 stundām, tāpēc tam vajadzētu būt iespējai.

Šodienas lekcija bija saistīta arī ar grāmatām, un žurnāla ieraksta problēmā parādījās daudz satura. Galu galā es mēģināju atrisināt problēmas, kuras neesmu iemācījies, tāpēc bija daudz problēmu, kuras es nesapratu, un tas prasīja ilgu laiku. Tomēr, manuprāt, ir labi, ka mani motivēja mācīties trīs brīvdienas pēc kārtas.

Otro un trešo jautājumu var izskatīt arī savlaicīgi. Pagaidām pirmo jautājumu būtu labāk veikt divus apļus, pēc tam ieiet trešajā aplī, ieskaitot otro jautājumu, un uzdot visus jautājumus ceturtajā aplī. Ja jums nav pietiekami daudz laika, ceturtajā aplī varat uzdot tikai dažus vai trīs jautājumus.

Pagaidām, cik daudz es varu darīt šodien? Ja var izdarīt 5, 6 un 7, rīt mēs varam organizēt 8, 9 un 10 formā.

Ir arī nepieciešams izdrukāt divas atbilžu lapas vienam jautājumam un atbilžu lapu trešajam aplim.
問題日誌

目標是在 15 分鐘內問 15 個問題,但 10 次中的前 3 次是 30 分鐘或更長時間,其餘的 - 不早於 20 分鐘到 11 分鐘。

方法雖然有一定的學問和匠心,但似乎前三遍可能會很困難地創建期刊,而製作書籍和帳戶則沒有什麼困難。我認為它會因為時間的劃分而發生。我目前正在研究書籍,但我還沒有學習計費,所以我沒有接觸它,所以真相未知。

第二次我做了1-3,但現在我可以在大約20分鐘內完成。在這種狀態下是否可以執行 4 到 5 倍的速度?無論多麼容易,時間可能有限,但它是微妙的,但讓我們繼續前進。

 我做了 4 次,但花了 13 分鐘,第一次是 20 分鐘。畢竟,有很多問題,1到3是極其困難的。看來問題大概是在第五次之後不到15分鐘。用時不到15分鐘,所以包括得分在內,用時不到20分鐘。我希望明天能夠做所有的5-10。應該少於2小時,所以應該是可以的。

今天的講座也和書籍有關,很多內容都出現在期刊錄入的問題上。最後,我試圖解決我沒有學到的問題,所以有很多我不明白的問題,而且花了很長時間。不過,我覺得我有動力連續三個假期學習是件好事。

第二和第三個問題也可以及時解決。現在最好分兩輪做第一道題,然後進入第三輪,包括第二道題,第四輪全部問完。如果時間不夠,只能在第四輪問幾三個問題。

到目前為止,我今天能做多少?如果你能做5、6和7,明天我們可以安排8、9和10的形式。

還需要為一題打印兩張答卷,為第三圈打印一張答卷。

0 件のコメント:

MediaTek TSMC

中国系の企業に思われがちだが、台湾企業である。 TSMCは台湾企業であることは有名。 TSMCは T 台湾      S セミコンダクタ      M マヌファクチャリング      C カンパニー であるので、台湾の集積回路の製造会社であるということを名前が表している。